Komende nacht kans op gladheid door sneeuw

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

Het KNMI waarschuwt voor gladheid door sneeuw. Vanochtend zijn er nog geen waarschuwingen van kracht, maar vanaf vanmiddag is er kans op gladheid door sneeuwval en in de nacht ook door bevriezing.

Vanaf het begin van de middag is er in het oosten kans op plaatselijke gladheid door sneeuwval; er zal zich waarschijnlijk nog geen sneeuwdek vormen. In de loop van de middag kunnen het noorden en midden hiermee te maken krijgen, in de avond volgt ook het zuidoosten.

Vanaf het einde van de middag kan de sneeuw op sommige plaatsen ook blijven liggen. Dit is vooral het geval in het oosten van het land; hier kan zich mogelijk een sneeuwdek vormen van enkele centimeters. Vooral het verkeer kan hinder ondervinden van de sneeuwval.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie