Marcel Bergmans geïnstalleerd als de nieuwe vorst van V.V. De Beesterbolle

Op zaterdag 11 november 2023, tijdens de feestelijke opening van het nieuwe Vastelaovendj-seizoen, werd Marcel Bergmans geïnstalleerd als de nieuwe vorst van V.V. de Beesterbolle.

De installatie vond plaats in een drukbezochte zaal van Café de Hook en werd voltrokken door Geert Gabriëls. Marcel was sinds Aswoensdag van het vorige seizoen al voorzitter van de Vastelaovendj-vereniging. Het gedenkwaardige feest, dat de geschiedenis ingaat als de “Nacht van de vorst,” duurde tot in de late uurtjes.

De 56-jarige Marcel deelt zijn leven met zijn vrouw Joan en dochters Shannon en Sinead op de Graanmolen. In 2020 heeft hij eerder V.V. De Beesterbolle gediend als Kestieëlhieër en sindsdien is hij actief gebleven als lid van de vereniging.

“Ik ben er trots op en zeer vereerd dat ik door V.V. De Beesterbolle gevraagd ben om de nieuwe vorst te worden. We gaan er samen een fantastische tijd van maken. Mijn intentie is om 11 jaar vorst te blijven,” aldus Marcel.

Video’s