PLUS-supermarkt in Weert feestelijk geopend

Op woensdagochtend om 9.00 uur vond de feestelijke opening plaats van de PLUS-supermarkt in Weert, gevestigd in het voormalige pand van de Jan Linders supermarkt aan de Onzelievevrouwestraat/Roermondseweg.

Hoewel de winkelindeling deels is aangepast, zullen de bezoekers vertrouwde gezichten tegenkomen, aangezien het personeel van de voormalige Jan Linders is overgenomen, zij het met een vernieuwde kledingstijl.

Voorafgaand aan de feestelijke opening werd een gelukkige bezoeker gekozen voor een gratis één minuut durend winkelavontuur, waarbij ze erin slaagde om voor maar liefst € 131,48 aan boodschappen te verzamelen die gratis mee naar huis mocht nemen. Voor de overige wachtenden was er een gratis feesttaartje beschikbaar. De eerste 200 bezoekers werden beloond met een gratis taartje van de PLUS.

Hoewel de indeling van de supermarkt deels hetzelfde is gebleven ten opzichte van de Jan Linders supermarkt, valt de verandering op dat de servicekassa is vervangen door zelfscankassa’s. Bovendien is het versturen en ophalen van pakketten nu de gehele dag mogelijk via de brief- en pakketautomaat, die afgelopen week naast het supermarktpand is geïnstalleerd.

De PLUS-supermarkt in Weert markeert een mijlpaal als de eerste supermarkt die wordt beheerd door ondernemer Remco van Lokven en zijn vrouw Robin.