Schuif aan bij muzikaal dialect-lunchprogramma van Veldeke Wieërt

Archieffoto WdG

Veldeke Wieërt sluit het jaar af met een gevarieerd muzikaal dialect-lunchprogramma, dat dit jaar op zondag 26 november plaatsvindt in zaal Don Bosco op Boshoven, en begint om 11.00 uur. Het programma biedt een drievoudige ervaring: genieten van het dialect, luisteren naar goede muziek en proeven van heerlijke hapjes tussendoor.

Een scala aan getalenteerde artiesten verzorgt een non-stop programma, waaronder Mark en Wilhelmien Fonteijn, Linda Smeets, Esther Snijders, Gerwine Saelmans en Wil Brouwers, Noah Veltrop, en anderen.

Wil je een plezierige zondagmiddag beleven? Schrijf je dan vóór 19 november in door € 20,00 per persoon over te maken op het IBAN-rekeningnummer van Veldeke Wieërt: NL53RABO 0156914352. Voeg als kenmerk alstublieft jouw postcode en huisnummer toe. Gelijktijdig kunt je jouw aanmelding per e-mail sturen naar: info@veldekewieërt.nl.

Niet-leden zijn eveneens van harte welkom om kennis te maken met Veldeke.