Sfeerimpressie Weert Swingt 2023

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen vrijdag bracht de jaarlijkse muzikale traditie van Weert Swingt opnieuw de binnenstad tot leven. Op de eerste vrijdag van november hebben horecaondernemers in Weert de traditie om de binnenstad te vullen met opwindende muziek en dit jaar was geen uitzondering.

Muziekliefhebbers werden getrakteerd op een uitgebreide selectie van genres, variërend van funky soul en dance classics tot blues en rock. Elf horecaondernemers zorgden ervoor dat hun horecazaken fungeerden als podia voor muzikanten.

Terwijl de muziek in volle gang was, genoten de bezoekers van hun favoriete deuntjes onder het genot van een lekker drankje. De sfeer was ontspannen en gezellig, en velen bleven tot in de late uurtjes genieten van de muziek en het samenzijn.


De reportage is een bijdrage van Stichting Behoud van Beleving

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie