Twee Albert Heijn Heerschap winkels in race voor beste AH van Nederland

Albert Heijn Heerschap Boshoven en Albert Heijn Heerschap Nederweert behoren tot de laatste overgebleven winkels die in de race zijn om de beste Albert Heijn supermarkt van Nederland te worden. Daarmee laten zij bijna 1200 winkels achter zich en gaan ze de strijd aan met de andere genomineerden.

In 2022 ging Albert Heijn Heerschap Heythuysen er met de felbegeerde titel vandoor. Unieke prestatie Vorig jaar werd Albert Heijn Heerschap Heythuysen uitgeroepen tot beste Albert Heijn winkel van Nederland. Dit jaar zijn er maar liefst twee Heerschap-supermarkten in de race voor deze felbegeerde titel. Albert Heijn Heerschap Boshoven en Albert Heijn Heerschap Nederweert zijn door naar de juryronde. 

“Ik ben enorm trots op deze prestatie van het team! We gaan er met ons team alles aan doen om te winnen. Hoewel ik natuurlijk hoop dat Albert Heijn Heerschap Boshoven wint, gun ik het onze collega’s in Nederweert uiteraard ook,” aldus Jorg van Lierop, kersverse Supermarktmanager op Boshoven. 

Eric Slaats, Supermarktmanager in Nederweert: “Daar sluit ik mij volledig bij aan! Ook in Nederweert gaan we voor de winst. Super gaaf om met twee winkels door te zijn naar de juryronde! Het zou fantastisch zijn als er wederom een Albert Heijn Heerschap winkel zou winnen!” 

Winkelwedstrijd 

Ieder jaar organiseert Albert Heijn een landelijke winkelwedstrijd. Er zijn voorrondes waarin objectief resultaten gemeten worden. Vervolgens juryrondes, waarbij een jury de winkels beoordeelt op tal van punten zoals kwaliteit van alle afdelingen, netheid en hygiëne, klantvriendelijkheid en het gemak voor de klant. 

De uitslag zal volgende maand bekend worden.