Verkiezingsposter midden in de nacht in brand gestoken

112 Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 2:20 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand op de hoek van de Herenvennenweg/Lozerweg in het buitengebied van Weert.

Nabij het Blauwe Meertje woedde een brand op de Herenvennenweg, veroorzaakt door een in brand gestoken verkiezingsposter. De brandweer arriveerde met een tankautospuit om het vuur te blussen. De politie verscheen ook ter plaatse maar moest snel vertrekken vanwege een andere urgente melding.

Na het succesvol blussen van de brandende verkiezingsposter, werden de restanten zorgvuldig nageblust en vervolgens in de berm geplaatst. De Reinigingsdienst zal worden ingeschakeld om de overgebleven resten op te ruimen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie