Weekmarkt in beeld

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag was het niet alleen tijd om de boodschappentas tevoorschijn te halen, maar ook om jezelf te wapenen met een warme jas en een paraplu, want regen was in aantocht. Veel Weertenaren kwamen goed voorbereid naar het centrum van Weert om hun boodschappen te doen.

Vóór de regenbuien losbarstten, heerste er een gezellige drukte op de wekelijkse markt in Weert. Mensen sloegen bloemen, groenten, kaas en vis in. Natuurlijk kon je bij de marktondernemers en winkeliers ook terecht voor warme kleding.

Deze zaterdag stond tevens in het teken van Antje de Musical, met verrassingsoptredens in de Muntpassage.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie