Weertenaren in gesprek met raadsleden tijdens Raadscafé in Stadsbrouwerij

Woensdag 29 november organiseert de gemeenteraad Weert het Raadscafé.

Archieffoto WdG - Stadsbrouwerij

Op een laagdrempelige manier, onder het genot van een stukje vlaai en een drankje, in gesprek met verschillende raadsleden. Dat is het raadscafé!

Wil jij iets bespreken met de gemeenteraad? Bijvoorbeeld over een onderwerp op de agenda van de raad, een initiatief uit jouw omgeving of heb je een idee of vraag. Meld je dan aan voor het raadscafé door een mail met je naam en een korte omschrijving van wat je wil bespreken te sturen naar [email protected].

Kom je luisteren? Je kan natuurlijk ook gewoon binnenlopen deze avond.

Tijdens het raadscafé worden inwoners, raadsleden en onderwerpen over verschillende tafels verdeeld waar raadsleden tussen wisselen. Zo krijg je in ongeveer een uurtje meerdere raadsleden te spreken. Hierna is er de mogelijkheid even na te borrelen met raadsleden en inwoners.

Praktische informatie

  • Wanneer: 29 november 2023;
  • Waar: Proeflokaal Weerter Stadsbrouwerij, Parallelweg 143 Weert;
  • Tijd: vanaf 19:30 uur, duur tot ongeveer 21:30 uur.