Weerter band opent voor Electric Six

Plaats een reactie
Foto door Dion Huiberts

Topnieuws voor de Weerter band SugarPunch!. Zij hebben namelijk groen licht gekregen om het voorprogramma te verzorgen van Electric Six in De Bosuil op vrijdag 24 november 2023.

Electric Six

Electric Six is vooral bekend van de hits ‘Gay Bar’ en ‘Danger! High Voltage’, maar beschikt over een oeuvre van 14 albums vol pakkende nummers. Sinds 2003 is deze onderschatte band niet meer weg te denken uit de alternatieve scene. De band uit Detroit zorgt gegarandeerd voor een vlammende show, variërend tussen alternative rock, synthpop, ballads en arenarock.

SugarPunch!

SugarPunch! is een vijfkoppige rockband uit Weert. Geïnspireerd door o.a. The Distillers, 
Avril Lavigne en A Day To Remember, maken de heren en dame vette poprock met duidelijke invloeden uit de metalcore. Zangeres Janneke weet de aandacht goed vast te houden tijdens de volledige set, waarin ze met haar stem moeiteloos schakelt tussen stemband-scheurende agressie en oorstrelend gefluister.

Terwijl slaggitarist Martijn, basgitarist Gerwin en drummer Rick zorgen voor een fundamentele muur van geluid, zorgt Janneke samen met sologitarist Michael voor een onvergetelijk energieke live performance waarbij gesprongen, gemosht en gedanst mag worden. Met hun catchy melodieën en meezingbare songteksten zorgen ze voor een dynamisch optreden dat blijft boeien.

Praktische informatie

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie