Werkzaamheden fiets- en voetpad Roermondseweg

Sinds maandag 6 november vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan het fiets- en voetpad van de Roermondseweg. Aan beide zijden wordt gewerkt. Het gaat om het gedeelte vanaf de Ringbaan-Oost tot aan de rotonde Limburglaan – Roermondseweg – Onzelievevrouwestraat.

  • Vanaf 6 november tot en met 22 november is aan de rechterzijde van de Roermondseweg het fiets- en voetpad afgesloten vanaf de rotonde Limburglaan-Roermondseweg-Onzelievevrouwestraat tot aan de Ringbaan-Oost (zijde van Anytime Fitness en tankstation Tango). 
  • Vanaf 22 november t/m 8 december is aan de linkerzijde van de Roermondseweg het fiets- en voetpad afgesloten vanaf de rotonde Limburglaan-Roermondseweg-Onzelievevrouwestraat tot aan de Ringbaan-Oost (zijde autobedrijf Greijmans en Intrak).

Het fietspad wordt per zijde van de weg geheel afgesloten. Er wordt aan de overzijde van het werkvak een dubbelzijdig fietspad ingesteld.