4-jarige jongen overleden na ongeval in Someren

Algemeen Regio Someren 2 reacties 1 min. leestijd

Someren – Op 25 november j.l. heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden in Someren, waarbij onder andere een 4-jarig kind ernstig gewond raakte. De burgemeester van Someren heeft bekendgemaakt dat het jongetje helaas is komen te overlijden aan de gevolgen van zijn verwondingen.

Het tragische incident deed zich voor op de Burgemeester Roelslaan, ter hoogte van de Ambachten en Muldersweg, waar de jongen en zijn moeder werden aangereden. Een traumahelikopter werd ingezet ter plaatse om medische bijstand te verlenen.

“Het vreselijke bericht dat door een noodlottig ongeval een lief klein mannetje is komen te overlijden raakt mij en vele andere inwoners diep in het hart. We leven mee met de ouders, familie, vrienden en allen die getroffen zijn door intens verdriet”, aldus Dilia Blok.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties