Urban Sporttour wintereditie

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

In de kerstvakantie organiseert Punt Welzijn weer twee keer de Urban Sporttour wintereditie. De sporthallen van Boshoven en Aan de Bron worden allebei één keer omgetoverd tot een winters speelparadijs. Samen met de sportstagiaires en combinatiefunctionarissen van Punt Welzijn kunnen kinderen racen over de stormbaan, voetballen of hockeyen in de soccerdomes. En er zijn nog veel meer leuke spelletjes voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

De kinderen mogen zelf kiezen welke spellen ze graag willen doen. Bewegen en plezier staan tijdens deze activiteiten voorop. De activiteiten zijn helemaal gratis en kinderen mogen komen en gaan wanneer ze willen. 

Wil jij je kerstvakantie een sportieve invulling geven, kom dan naar een van onderstaande activiteiten. Als je een activiteit afrondt, krijgt je een stempel voor op je stempelkaart. Wanneer je een volle stempelkaart hebt, kun je een cadeautje winnen.

Praktische informatie

De Urban Sporttour wintereditie vindt plaats op:

  • Donderdag 28 december van 10.00 tot 12.30 uur in Sporthal Boshoven
  • Donderdag 4 januari van 10.00 tot 12.30 uur in Sporthal Aan de Bron.

Vooraf aanmelden is niet nodig, zaal-/gymschoenen zijn in de sporthallen wel verplicht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie