Dierenspeciaalzaak Smolenaers verhuisd naar Maaspoort

Al 27 jaar weten dierenliefhebbers uit Weert en omstreken Dierenspeciaalzaak Smolenaers te vinden. Na bijna 24 jaar gevestigd te zijn op de Dries 80 in Weert verhuisde de dierenspeciaalzaak in juni 2020 naar het nieuw aangelegde winkelcentrum Leuken. Daar sloten de deuren afgelopen augustus, om drie maanden later weer open te gaan op de Maaspoort 65.

Dierenspeciaalzaak Smolenaers is nu gelegen naast de Action, in het voormalige pand van Dierenspeciaalzaak Princen. “Het is dus heel bijzonder voor ons om daar te mogen zitten met onze winkel”, aldus Theo Smolenaers.

Zoals trouwe klanten van Dierenspeciaalzaak Smolenaers gewend zijn is de winkel zes dagen per week geopend voor alle dierenbenodigdheden en advies. Parkeren kan nu op de parkeerplaats van de Action, waar je het eerste uur niets betaalt. Bovendien is de winkel ook via deze parkeerplaats te betreden, evenals via de hoofdingang aan de Maaspoort zelf.

Tijdens de maand december zijn er verschillende leuke openingsacties en aanbiedingen in de winkel te verkrijgen.