De grote Klein Orkerst show in Theater de Huiskamer

Majestueus, feeëriek, adembenemend, goddelijk en verbazingwekkend. Deze woorden zijn tot op heden nog niet eerder gebruikt om het zingende kwartet ‘Klein Orkerst’ te beschrijven. Na deze show zullen recensies waarschijnlijk bruisen van dergelijke lofbetuigingen.

De voorstelling biedt een overvloed aan muziek en ander vermaak. Van klassiekers in een fris jasje tot minder bekende melodieën, alles komt aan bod. Uiteraard wordt alles uitgevoerd in close harmony en er is zelfs ruimte voor instrumentale begeleiding. Klein Orkerst zet alles op alles om van deze show een onvergetelijke ervaring te maken voor elke aanwezige.

Trek je foute kersttrui aan

Het publiek wordt aangemoedigd om eveneens uit te blinken, want er wacht een prijs voor de foutste kersttrui. Dus kom langs en beleef het ultieme kerstgevoel op zaterdag 16 december in Theater de Huiskamer.

Let op! Alleen mensen van jonge, middelbare en oude leeftijd zijn welkom.

Middag en avond

Het theatercafé aan het Sint Raphaëlpad in Weert opent zijn deuren in de middag om 13.30 uur. De zaal is toegankelijk vanaf 14.15 uur. Voor de avondvoorstelling opent het theatercafé om 18.30 uur. De zaal is toegankelijk vanaf 19.15 uur.

Meer informatie

Meer informatie en tickets via: theaterdehuiskamer.nl/event/de-grote-klein-orkerst-show/