Dierenspeciaalzaak geopend op Leuken

Het winkelcentrum Leuken is sinds deze week een dierenspeciaalzaak rijker. Dierenspeciaalzaak Smolenaers heeft donderdag de deuren geopend van de nieuwe winkel.

Dierenspeciaalzaak Smolenaers was voorheen bijna 24 jaar gevestigd op de Dries. De vestiging op de Dries ging op 23 mei voor het laatst open waarna er hard gewerkt werd aan de inrichting van de nieuwe winkel aan het St. Jobplein. Deze winkel kon donderdag open voor het grote publiek.

Met de komst van de dierenspeciaalzaak is het winkelcentrum bijna helemaal gevuld. In het winkelcentrum zijn nu gevestigd: Aldi, Jumbo Heerschap, drogisterij DA, The Read Shop, Kapsalon Lamis, Living 63, Restaria Weert en een gezondheidscentrum. Alleen het pand van de voormalige fietsenwinkel staat nog leeg.

Het winkelcentrum is erg in trek, mede omdat je er gratis kan parkeren.

Meer informatie: https://www.facebook.com/dierenspeciaalzaak.smolenaers/