Eerste Seniorenmatinee in het Munttheater enthousiast ontvangen

Plaats een reactie

Dinsdagmiddag genoten zo’n 400 bezoekers van het sfeervolle middagconcert ‘Kerst met een pluim’ door Heritage Sinfonietta in het Munttheater. De eerste Seniorenmatinee uit de reeks van vier dit seizoen.

Seniorenmatinees

De Seniorenmatinees zijn vanaf dit theaterjaar op het programma gezet voor iedereen die lekker overdag naar het theater wil gaan om te genieten van muziek en nostalgie. Ook voor diegene die alleen zijn een perfecte gelegenheid om samen met andere bezoekers een mooie middag te beleven.

In deze serie herleven oude tijden via de muziek van onder andere Louis Davids, Annie M.G. Schmidt, Harry Bannink, The Beatles en The Everly Brothers. Uitgevoerd door grote namen als Jordy van Loon, The Bluebettes. Tony Neef, Loekie Knol, Wieteke van Dort e.a.

Kerst met een pluim

De aftrap is gegeven door Kamerorkest Heritage Sinfonietta onder leiding van dirigent Martijn Pepels met medewerking van zangeres Renée van Wegberg, pianist Rob Mennen en zanger, componist en multi- instrumentalist Gé Titulaer uit Lottum.

Alle Seniorenmatinees zijn inclusief koffie met iets lekkers. Samen met de gezellige kerstsfeer en goed gezelschap was het een meer dan geslaagde middag.

Info en tickets

Voor meer informatie over deze reeks voorstelling en het kopen van kaarten, ga naar: https://www.munttheater.nl/seniorenmatinee.

Bekijk een sfeervideo: https://youtu.be/RTeeL8KqDEw

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie