Wandelsport Weert gaat van start

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (GekaSkr)

Op 1 januari start in Weert en omstreken een club van wandelaars voor wandelaars, in de ruimste zin van het woord. Wandelsport Weert biedt diverse trainingen aan voor zowel nordic-walking, sportief wandelen als powerwalking. Ook is er op vrijdagmiddag een speciale training voor mensen met een fysieke beperking en wordt recreatief wandelen onder de aandacht gebracht.

Het is de bedoeling om vanaf woensdag 3 januari, om 09.00 uur, te starten vanaf Milieucentrum De IJzeren Man. In overleg met de gids(en) wordt dan besproken welke afstand er gelopen wordt en op welk tempo. Is er meer behoefte om ook op vrijdagmorgen te wandelen, dan kan ook dat besproken worden. Bij meer aanmeldingen behoort zelfs een splitsing in afstand en tempo tot de mogelijkheden.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen. Ga voor meer informatie naar de Facebook-pagina Wandelsport Weert of meld je aan via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie