Programma V.V. de Brökwagters voor de jeugd

Plaats een reactie

De vastelaovendj is niet alleen een viering van traditie, maar ook een podium voor creativiteit, vriendschap en onvergetelijke momenten. V.V. De Brökwagters presenteert daarom dit seizoen weer een mooi programma voor de jeugd. 

Uitroeping nieuwe jeugdpreens(es) 2024

Vrijdag 5 januari 2024 begint het vastelaovendjfeest om 19.00 uur in het Brökwagterspelieës (zaal Don Bosco, gratis entree). Hier zal de nieuwe jeugdraad van 11 zich presenteren, inclusief de onthulling van de nieuwe jeugdpreens(es) en zijn of misschien wel haar adjudanten. Deze avond beleef je tevens een voorproefje van de Wichter Bônte Middig.

Wichter Bônte Middig 

Een aantal enthousiaste kinderen uit groep 7 en 8 hebben sinds oktober keihard gerepeteerd voor de Wichter Bônte Middig 2024. Deze onvergetelijke show vol sketches, zang en dans wordt op zaterdag 13 en zondag 14 januari uitgevoerd op het toneel. Dit alles in het Wieërter dialect. Bewonder hun passie en koop je kaartjes op www.brokwagters.nl.

Jeugdboorebal

Op vrijdag 26 januari ontdek je wie het jeugdboerengezelschap van 2024 is. Een fantastisch feestje wacht op jou in het Brökwagterspelieës, vanaf 19.00 uur met gratis entree.

Haal je leukste ‘landelijke outfit’ uit de kast en maak er samen met het jeugdboerengezelschap een feestje van. Na de uitroeping wordt het bruidspaar in het bijzijn van de getuigen in de onecht verbonden. Daarna volgt er gelegenheid om te feliciteren en is het groot feest.

Pyjama Party bij het Sjipsbâl

Kom vastelaovendj vieren en laat je coolste pyjama of andere outfit zien op vastelaovendjmaandag, 12 februari. Er wordt lekker gedanst en gefeest, en dat is nog niet alles.

Zorg dat je leuk verkleed bent, want er zijn mooie prijsjes voor de kinderen die het mooist verkleed zijn. Bovendien kunnen zij zich laten schminken én wordt er chips aan hen uitgedeeld.

Iedereen is vanaf 14.00 uur van harte welkom in het Brökwagterspeliês – wederom met gratis entree.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie