Het ultieme kerstgevoel in Huize Molenveld

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Donderdag stond er oorspronkelijk een lichtjestocht gepland bij Huize Molenveld in de wijk Fatima. Helaas viel het initiatief in het water door storm Pia. Gelukkig werd er snel een alternatief bedacht.

De geplande buitenactiviteiten moesten worden geannuleerd, maar in plaats daarvan werd er een sfeervolle en knusse kerstavond georganiseerd in de huiskamer op de begane grond. Hier werden kerstliederen gezongen en genoten de aanwezigen van heerlijke wafels en warme chocolademelk. De kerstman maakte ook zijn opwachting.

Iedereen van 75 jaar en ouder, evenals de vrijwilligers en medewerkers, was uitgenodigd voor deze gezellige bijeenkomst. Ondanks de verandering in plannen was het toch een levendige drukte in Huize Molenveld, waar het kerstgevoel de boventoon voerde.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie