[Update] Kerst-MTB-Tocht in Leudal verplaatst naar andere datum

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

Update – Leudal – Vanwege de aanhoudende hevige regenval in de afgelopen dagen en weken, en de voorspellingen van nog meer neerslag, heeft de organisatiegroep van de Kerst-MTB-Tocht in Leudal moeten besluiten om de geplande tocht op 26 december 2023 af te gelasten en te verplaatsen naar zondag 28 januari 2024.

Grote delen van de parcoursen kunnen momenteel niet worden gebruikt vanwege overmatige drassigheid en wateroverlast. Het gebruik van deze delen zou aanzienlijke schade toebrengen aan het bos- en natuurgebied. Om deze redenen is besloten tot afgelasting en verplaatsing.

De nieuwe datum voor de tocht is vastgesteld op 28 januari 2024, in de hoop dat de omstandigheden dan gunstiger zullen zijn. Deelnemers die zich al hebben ingeschreven, hebben bericht ontvangen en kunnen ervoor kiezen om hun inschrijving te behouden of het inschrijfgeld terug te ontvangen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar: www.wielerevenementenleudal.nl of https://www.facebook.com/WielerevenementenLeudal.

Update woensdag 10 januari – Stichting Wielerevenementen Leudal meldt dat de weersomstandigheden van de afgelopen weken er helaas toe hebben geleid dat de organisatie heeft moeten besluiten de naar 28 januari verplaatste tocht af te lasten. Deelnemers die zich reeds aangemeld hadden, ontvangen hun inschrijfgeld terug. De eerstvolgende editie staat gepland op 26 december 2024.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie