Kruidvat op Leuken heeft de deuren geopend

Algemeen Economie Weert Reageer 2 min. leestijd

Inwoners uit Weert en omgeving kunnen voor gezondheids- en beautyproducten vanaf vandaag terecht bij de nieuwe Kruidvat winkel aan het Sint Jobplein 26 in Weert.

De winkel bij winkelcentrum Leuken is overzichtelijk ingedeeld waardoor klanten gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Ook kunnen klanten zelf afrekenen bij de twee zelfscankassa’s. Klanten kunnen rekenen op een uitgebreid en verrassend assortiment, het vertrouwde voordeel van Kruidvat en wekelijks een grote hoeveelheid aanbiedingen. 

Om de nieuwe winkel in Weert te vieren ontvingen de eerste 100 klanten een pakket met Kruidvat eigenmerkproducten met een waarde van ruim €25,-. Het pakket is gevuld met diverse verzorgingsproducten zoals douchegel, tandpasta en dagcrème.

Winkelmanager Jens Ketelings is enthousiast over de opening van de nieuwe winkel: “Ik ben erg trots op de inspanningen van ons team. We zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten en wat zij vinden van de frisse uitstraling van deze nieuwe winkel. Klanten kunnen in de nieuwe winkel met veel plezier winkelen met het vertrouwde voordeel van Kruidvat. Ook kunnen klanten zelf hun boodschappen afrekenen bij één van de twee zelfscankassa’s. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Weert en omgeving van harte uit om een kijkje te nemen in onze prachtige winkel!”

Vijf herkenbare gebieden

Alle producten uit het gevarieerde Kruidvat assortiment worden in de nieuwe winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd in schappen die herkenbaar zijn door frisse kleuren. Er zijn vijf verschillende gebieden in de winkel: health, baby, beauty, verzorging en een deel voor onder andere etenswaren en huishoudproducten. Er is een breed aanbod van gezondheidsproducten en uiteraard geeft een gediplomeerd drogist hier graag vakkundig advies over. Daarnaast vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties direct aan het begin én in het hart van de winkel. De klant ervaart meer gemak bij het winkelen door ruime overzichtelijke gangpaden en nieuwe heldere LED-verlichting.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie