Vrouw aangehouden na aantreffen gewonde man in Hunsel

1 reactie

Hunsel – Op zaterdag, kort na het middaguur, werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat voorbijgangers een gewonde man op straat hadden aangetroffen in Hunsel. Het voorval vond plaats op de T-splitsing Beekstraat/Varenstraat.

Traumahelikopter niet noodzakelijk

In eerste instantie leek de situatie zo ernstig dat een traumahelikopter werd opgeroepen. Uiteindelijk bleek de inzet van het Mobiel Medisch Team niet nodig, en de helikopter kwam niet naar Hunsel. De gewonde man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Weert.

Onderzoek ingesteld

De toedracht van het incident is grotendeels nog onduidelijk en de politie voert momenteel een onderzoek uit. Kort nadat de gewonde man werd gevonden, arriveerde een vrouw in een beschadigde auto op de locatie van het incident. Er bestaat het vermoeden dat de vrouw betrokken was bij het voorval met de gewonde man.

Blaastest mislukt

Bij de vrouw werd een alcohollucht waargenomen en ze onderging een blaastest. Helaas mislukte de blaastest herhaaldelijk omdat de vrouw niet goed blies. De politie hield de vrouw aan en bracht haar over naar het bureau voor verder onderzoek.

Kat

In de achtergebleven beschadigde auto werd ook een kat aangetroffen. De politie zorgde ervoor dat ter plaatse iemand de zorg voor de kat op zich nam.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie