Oudejaarswandeling voor onderzoek naar kanker

In Altweerterheide warmlopen voor Alpe d’Huzes

In Altweerterheide kan het jaar op oudejaarsdag sportief worden afgesloten met twee prachtige wandeltochten. Met deze wandelingen wordt een bijdrage geleverd aan het onderzoek naar kanker. Er kan gekozen worden voor tochten van 6,6 en 12,6 kilometer.

Alpe d’Huzes

Oudejaarsdag is een dag om stil te staan bij het voorbije jaar en elkaar het beste toe te wensen voor het komende jaar. Dat hebben de Limbo klimmers ook voor ogen wanneer ze komende zomer deelnemen aan de Alpe d’Huzes. Met de beklimming van deze berg zamelen ze geld in voor de bestrijding van kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ willen ze 6 keer de Alpe d’Huzes beklimmen, lopend of met de fiets.

Oudejaarswandeling

Met de aanschaf van een deelnamebewijs aan de oudejaarswandeling op Altweerterheide steunen deelnemers de actie van de Limbo klimmers en het KWF.

Wandelaars kunnen tussen 9.00 en 11.00 uur individueel of als groep starten op Sportpark Op den Das aan de Bocholterweg 89 in Altweerterheide. De tochten door het enorm afwisselend buitengebied van de Hei zijn geschikt voor jong en oud.

Aan de finish kan genoten worden van een kop koffie, versgebakken wafels en kan iedereen nog een gooje roetsj worden gewenst. De wafels worden ook aangeboden om mee te nemen. Allemaal voor hetzelfde goede doel.

Inschrijven kan gemakkelijk via https://tickets.caught.nu/limboklimmers/Oudejaarswandeling/.

Om organisatorische redenen wordt het gewaardeerd als je je vóór donderdag 28 december inschrijft. Mocht dit niet lukken, dan is opgave bij de start ook nog mogelijk.

Ben je niet in de gelegenheid om mee te wandelen, maar wil je toch een donatie doen, dan kan dat eveneens via bovenstaande link.

De Limbo klimmers wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en zien geïnteresseerden graag op oudejaarsdag bij ‘Wandelen voor Kankeronderzoek’.