Overwinning voor SV Laar in Weerter derby tegen Wilhelmina ’08

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

In een zenuwslopende Weerter derby tussen SV Laar en Wilhelmina ’08, die plaatsvond op het thuisveld van SV Laar, heerste er spanning en sensatie onder een uitzinnige menigte die het hele veld omringde. Er kwamen zo’n 500 toeschouwers af op de voetbalwedstrijd. De wedstrijd, die begon met veel enthousiasme, eindigde in een historische overwinning voor SV Laar.

De eerste helft van de wedstrijd bracht al vroeg opwinding met een openingsdoelpunt van SV Laar, wat de thuisclub de leiding gaf met 1-0. Echter, Wilhelmina ’08 toonde veerkracht en wist de stand gelijk te trekken tot 1-1. De thuisploeg herstelde snel en ging de rust in met een voorsprong van 2-1.

Wilhelmina ’08 liet zien dat ze niet van plan waren op te geven en draaiden de score om naar 2-2 en later naar 2-3, waarmee ze de druk op SV Laar verhoogden. Het was overigens een felle strijd waarbij veel gele kaarten de lucht in gingen vanwege overtredingen.

In de laatste minuten van de wedstrijd ontketende SV Laar een spectaculaire comeback, waarbij ze twee cruciale doelpunten scoorden. De eindstand van 4-3 markeerde niet alleen een bloedstollende overwinning voor SV Laar, maar ook een historisch moment, want het was de eerste keer in de geschiedenis dat SV Laar zegevierde over Wilhelmina ’08. SV Laar mag zich nu de beste van Weert noemen.


Een bijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie