Remember Phil & Gary in De Bosuil

Bad Reputation

Remember Phil & Gary komt in 2024 terug voor een tweedaagse ode aan Phil Lynott en Gary Moore op vrijdag 2 februari in Culemborg en zaterdag 3 februari in Weert. Het is inmiddels de twaalfde editie, iets waar de organisatie bijzonder trots op is. Het is even stil geweest rondom de jaarlijkse events, maar de laatste maanden is er hard gewerkt aan Remember Phil & Gary 2024. 

Het belangrijkste is dat er twee geweldige bands zijn gevonden om het programma te vullen: Meryn Bevelander en Bad Reputation.

Meryn Bevelander plays Gary Moore

Meryn Bevelander is nog zo jong maar zo getalenteerd, een enorm inspirerende muzikant. Hij is bovendien een enorme fan van het werk van Gary Moore dus toen hij gevraagd werd de avonden te openen met een naar eigen inzicht te vullen Gary Moore set, was hij blij en trots. Meryn is met zijn band (waar ook zijn drummende broer Florian in speelt) al aan het repeteren voor zijn Meryn Bevelander plays Gary Moore-optredens waar de organisatie bijzonder veel van verwacht.

Bad Reputation

Het Ierse Bad Reputation stond in 2013 al eens op Remember Phil & Gary en wie die daar bij aanwezig was, weet vast nog wat een feest dat was. Elf jaar later is de band nog steeds alive and kicking. De mannen komen van hetzelfde eiland als Phil & Gary en delen alleen al daarom hun gevoel voor humor. Speciaal voor de twee Remember Phil & Gary-concerten komt de band over uit Dublin en zullen de bandleden op het podium Thin Lizzy-nummers ten gehore brengen die qua sound dicht bij de originele uitvoeringen liggen. Uiteraard zullen de krakers voorbij komen en wie weet ook nog wel een track die je niet verwachtte.

Tickets

Tickets voor de twee Remember Phil & Gary-concerten zijn vanaf nu in de voorverkoop en zijn te bestellen via de websites van de zalen: www.debosuil.nl en www.degelderlandfabriek.nl.