Dit zijn de kleurrijke evenementen van V.V. De Brökwagters

Plaats een reactie

Met een paar trappelende hoogheden in de startblokken belooft het weer een prachtige vastelaovendj te worden. Bij V.V. De Brökwagters trappen ze het seizoen af met de bekendmaking van de jeugdprins(es) op vrijdag 5 januari en de volwassen prins op zaterdag 6 januari. Daarna zullen de Brökwagters gedurende het hele seizoen diverse feestelijke belevenissen presenteren.

V.V. De Brökwagters wil je graag attenderen op de volgende evenementen waarvoor vooraf kaarten gereserveerd moeten worden of waarvoor je je moet inschrijven.

Vastelaovendj Revue – Hépkesaovendj/Dinershow

V.V. de Brökwagters presenteert met trots opnieuw de Vastelaovendj Revue, een avond gevuld met humor en muziek in de zaal en heerlijk eten op tafel. De Revue staat garant voor een heerlijke avond uit en ouderwets genieten. Tijdens de Vastelaovendj Revue worden de smaakpapillen extra verwend door niemand minder dan sterrenkok Ron Lemmens. Op vrijdag 19 januari kunnen gasten genieten van een vermakelijk programma met driegangen hapjes, op zaterdag 20 januari is dat met een driegangen diner.

Pumpelroze

Na 11 succesvolle edities van de Damensitzung staat een nieuwe generatie dames klaar: Pumpelroze. Een evenement exclusief voor dames. Heb je al helemaal zin in roze? Sta je te popelen om je roze outfit weer uit de kast te trekken? Wees erbij, beleef het mee. Op zondag 28 januari 2024 gaan ze samen pûmpelen, dansen en zingen in Don Bosco. Samen met onder andere Ed & Frans, Stefan Wolter, Moerepetazie en een zaal vol roze vröllie maken ze de eerste editie van PUMPelroze onvergetelijk.

Femilieoptocht

De mooiste optocht van Bosseve. Voor klein en groot, jong en oud, van individu tot groep, iedereen doet mee. Doe jij ook mee? V.V. de Brökwagters zoekt jou. Loop mee op 13 februari met jouw eigen idee, creatie of zelfs jouw eigen wagen. Samen met vrienden, familie, buren, klasgenootjes wordt het een geweldige ervaring. Misschien win je zelfs een mooie prijs, met als hoogtepunt natuurlijk de Gouwe Brök voor de creatie met de meeste punten.

Koop nu je kaarten, meld je aan voor de optocht en bekijk het volledige programma op www.brokwagters.nl. De Brökwagters heten iedereen van harte welkom bij hun kleurrijke evenementen en kijken ernaar uit je te ontmoeten tijdens deze vastelaovendj in het Brökwagterspeliês. Vastelaovendj vieren ze samen!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie