Rogstaekers voegen alle vastelaovendj-informatie in één app

Plaats een reactie

Stadsvastelaovendj vereniging De Rogstaekers lanceert een app waarin alle informatie rondom vastelaovendj activiteiten in de binnenstad is te vinden. 

De app 

Tijdens de vastelaovendj is er in Weert veel, heel veel te doen. Zo veel dat je wellicht leuke activiteiten mist omdat je het overzicht kwijt bent. 

Dankzij de nieuwe app Vastelaovendj inne Stad is dat verleden tijd. Naast het complete programma van de Rogstaekers, het optochtprogramma met extra informatie rondom de deelnemers is er ook informatie te vinden van de Vastelaovendj activiteiten die in de cafe’s in de Weerter binnenstad plaats vinden. 

Café programma 

Buiten de grote evenementen op de Markt zoals Wieërt A-laaif, Preensebâl en de prijsuitreiking van de Rogstaekers optocht, is er natuurlijk ook ontzettend veel te doen in de Cafés in de binnenstad van Weert. De Rogstaekers bieden met de app een extra podium waar de cafés hun programma kunnen delen met de Vastelaovendj vierders. 

Middels push notificaties kun je op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten. 

Downloaden 

De app is gratis te downloaden in de Google Play store en de Appstore van Apple onder de naam ‘Vastelaovendj inne stad. Café-eigenaren kunnen hun programma en activiteiten mailen naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie