Scooter moet uitwijken en botst tegen vrouw met rollator op Maaslandlaan

Bij de rotonde Limburglaan en Maaslandlaan vond donderdag rond 16.00 uur een verkeersongeval plaats.

Een auto reed de rotonde op, waarbij een scooter, die zich eveneens op de rotonde bevond, moest uitwijken om een aanrijding te vermijden. Op datzelfde moment stak een vrouw met een rollator de weg over. De scooter en de vrouw met de rollator kwamen met elkaar in botsing, waardoor beide ten val kwamen.

Gelukkig liepen zowel de bestuurder van de scooter als de vrouw met de rollator geen verwondingen op. Voorbijgangers boden direct hulp aan. De inzet van een ambulance bleek niet nodig. Nadat de nodige gegevens waren uitgewisseld en de politie verklaringen had opgenomen, kon de scooterrijder zijn weg vervolgen. De vrouw met de rollator werd opgehaald en met een auto naar huis vervoerd.