Sfeervol winterfeest ter afsluiting jubileumjaar Buurtvereniging Fatima

Algemeen Evenementen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Bij Buurthuis Fatima vierden de wijkbewoners gisteren het Winterfeest, een gezellig evenement ter afsluiting van het jubileumjaar van Buurtvereniging Fatima. De buurtvereniging mocht dit jaar haar 40-jarig bestaan vieren.

Het pleintje voor het Buurthuis transformeerde in een gezellig winterplein waar jong en oud samenkwamen voor een gezellig samenzijn. De sfeer werd verwarmd door een knisperend kampvuur, terwijl de aanwezigen genoten van heerlijke warme dranken, sfeervolle muziek en een bezoek van de kerstman.

Het jubileumjaar van Buurtvereniging Fatima werd met deze feestelijke bijeenkomst op een passende wijze afgesloten.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie