Kop-staartbotsing op N280 bij Baexem

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Baexem – Op zondag rond 16.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Rijksweg (N280) bij Baexem.

In de richting van Weert naar Roermond vond ter hoogte van het tankstation een kop-staartbotsing plaats, waarbij een bestelbus en twee auto’s betrokken waren. Een man werd ter plaatse in een ambulance medisch onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

De politie assisteerde bij de afhandeling van het ongeval. Een bergingsdienst werd opgeroepen om de beschadigde voertuigen weg te slepen. Er was sprake van lichte verkeershinder in beide rijrichtingen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie