Vrachtwagen belandt in greppel en velt boom naast A2 bij Wildenberg

112 Algemeen Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Zondag heeft er op de snelweg A2, ter hoogte van de Wildenberg in Weert, een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een vrachtwagen betrokken was. Het incident deed zich voor rond 6.15 uur.

De vrachtwagen, rijdend in de richting van Eindhoven naar Weert, raakte van de weg door een moment van onoplettendheid van de chauffeur. De vrachtwagen belandde in de greppel en botste vervolgens tegen een boom. De impact was dermate krachtig dat de boom omknakte en op de snelweg viel.

Gelukkig kwam de chauffeur er met de schrik vanaf. De vrachtwagen liep schade op en moest worden afgesleept door een bergingsdienst. Als gevolg van het incident werd een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Een aannemer is omgeroepen om de gevelde boom op te ruimen.

Bekijk een video: https://youtu.be/HmN2V7nNS1g

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties