Zesde editie Festival Mijl op Zeven in Ospel

Plaats een reactie 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (welcomia)

Ospel – Heerlijk swingen en chillen doe je op Hemelvaartsdag tijdens Festival Mijl op Zeven in Ospel. Op donderdag 9 mei 2024 kun je vanaf 15.00 weer genieten van de allerfijnste Americana-, Bluegrass- en Country-bands uit binnen- en buitenland.

Genieten geblazen

Festival Mijl op Zeven wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Verscholen in de Peel met ieder jaar zo’n 500 bezoekers kan het festival betiteld worden als knus, warm en gezellig. Jong en oud kan genieten van de allerfijnste plaatjes onder het genot van een drankje. Met optredens van zowel Nederlandse als internationale bands, in de stijlen Americana, Country, Bluegrass, Soul, Singer-Songwriter en Roots staat de komende editie qua line-up weer garant voor alom geprezen acts en artiesten. De volledige line-up zal de komende weken bekend worden gemaakt.

Reserveren en informatie

Het festivalterrein ligt aan de Meijelsedijk 68 te Ospel. Het festival start om 15.00 uur (terrein open om 14.00 uur) en zal tot 23.00 uur duren. Kaartjes kosten € 32,50 in de voorverkoop en zijn online te bestellen via https://shop.ticketbuy.nl/lpMEa7Mz/mijl-op-zeven-2024.

Voor meer informatie en updates kun je terecht op de Facebook– of Instagrampagina van Festival Mijl op Zeven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie