46ste Femilie Optocht Wieërt-Zuid

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zaterdag 10 februari a.s. organiseert V.V. De Vêrkusköp de traditionele familieoptocht. De optocht is ieder jaar weer een hoogtepunt voor de vereniging, het publiek en zeker ook de deelnemers.

Meedoen

Wie zin heeft in een leuke vastelaovendj zaterdag, met veel lol en plezier, kan nog meedoen met deze 46ste familieoptocht op Weert-Zuid. Hiermee maak je bovendien kans op mooie prijzen, met als hoogtepunten ’t Zilvere Kuuske, ’t Zilvere Verreke en de Knauwelprieës. Voor iedere prijswinnaar ligt er ook een kleine financiële vergoeding klaar; omdat alles om ons heen duurder wordt, zijn deze bedragen zelfs iets gestegen.

Eenling, duo, muziekgezelschap, grote groepen, kleine groepen – het maakt niet uit. Iedere deelnemer is welkom bij deze optocht. Je kunt je inschrijven door het formulier in te vullen op verkuskop.nl/opgave-femilie-optocht-2024.

Publiek

Liever genieten van de mooie stoet met vrolijke deelnemers? Dat kan ook.
De optocht start zaterdag 10 februari om 13.30 uur. VAnaf waar precies en welke route de optocht precies zal volgen is helaas nog onduidelijk vanwege de vele werkzaamheden in de wijk Moesel. Updates hierover volgen via de sociale mediakanalen van V.V. de Vêrkusköp.

Feest

Aansluitend aan de optocht is iedereen van harte welkom in Buurtcentrum Moesel, waar naast de prijsuitreiking een grandioze feestmiddag staat gepland, met een dj en enkele artiesten die ervoor gaan zorgen dat het dak eraf gaat. Als klap op de vuurpijl start om 19.00 uur het Fieëst inne Vêrkusstâl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie