Een bankje voor de 100-jarige Frans Valkenburg uit Maarheeze

1 reactie
Foto via Gemeente Cranendonck (Facebook)

Maarheeze – Frans Valkenburg uit Maarheeze vierde op 4 januari 2024 zijn 100ste verjaardag. Ter ere van deze bijzondere leeftijd bood burgemeester Van Kessel hem namens het gemeentebestuur een houten bankje aan. Het bankje werd op zijn verjaardag onthuld aan de Anjerstraat 5 in Maarheeze, een plek waaraan Frans Valkenburg mooie herinneringen heeft.   

Frans Valkenburg werd geboren aan de Stationsstraat in Maarheeze en verhuisde 66 jaar geleden met zijn vrouw Mia naar de Anjerstraat. Mede dankzij de hulp van zijn kinderen en buurtzorg woont hij hier nog altijd. 

Verjaardagscadeau op 100-jarige leeftijd

Wanneer inwoners van Cranendonck de leeftijd van 100 jaar bereiken, krijgen zij van het gemeentebestuur een houten bankje. Deze plaatst de gemeente in overleg met de familie op een geschikte plek waaraan de 100-jarige goede herinneringen heeft.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie