Boerenbruidspaar Rogstaekers: Luc Aspers en Iris van Gemert

Algemeen Vastelaovendj Weert 1 reactie 3 min. leestijd

Het boerenbruidspaar 2024 van de Rogstaekers is bekend: Luc Aspers en Iris van Gemert.

Bruidegom Luc Aspers

De bruidegom werkt als fysiotherapeut bij De Maat in Heythuysen. Daar helpt hij oud en jong weer op de been. Hij is gespecialiseerd in neurologie en is tevens handtherapeut. Hij houdt van reizen en gezelligheid, lekker wandelen met hond Loewis en is niet vies van een avond doorzakken met vrienden.

Deze jongen was 6 jaar oud toen hij begon met voetballen bij FC Oda en dat is hij tot 2020 blijven doen. Ook loopt hij graag hard én ver en is hij lid van Atletiek Vereniging Weert. In april van dit jaar wil hij zijn eerste marathon gaan rennen, maar vanavond wordt er weinig gerend.

Hij is opgegroeid op Boshoven en is een zoon van René Aspers van Harry van Keppele Sjef en Annie vanne Bout en van Annelies van den Kerkhof van Bér van Metsers Sjang en van Nelly van Hooke Harry.

De bruidegom van 2024 is Luc Aspers.

Bruid Iris van Gemert

Dit meisje heeft jaren op het Kwadrant gewerkt, maar geeft nu les op VSO De Widdonckschool in Weert. Ze werkt graag met jongeren – met name jongeren die hun handen willen laten wapperen, zoals timmermannen en metselaars – en helpt hen uit te vliegen naar de grote wereld.

Ze rommelt graag thuis wat aan en houdt van in de zomer lekker barbecueën met de familie. Wat ze dan het liefste doet is het gezellig maken en alles opeten. Ook gaat ze graag op vakantie, bijvoorbeeld naar haar vader op Curaçao of een weekendje weg met vrienden. De stad in voor een kop koffie of een glas wijn is dan weer een andere hobby.

Vanaf de elfde van de elfde klinkt de vastelaovendjmuziek in huis en met de vastelaovendj zit de kooi vol met vrienden, schmink en glitters.

Ze is een dochter van Funske van Anna van de Pruus en Wiel van Gemert en van Marion van Tineke van Eikers Pierke vanne Houtsberg en Wiel van Hein van de Aoj boorderi-j oppe kieëtel in Oler.

De bruid 2024 is Iris van Gemert.

Boerenfamilie

  • Moeder van de bruid is Chantal van Eijndhoven
  • Vader van de bruid is Edwin Geelen
  • Moeder van de bruidegom is Rina de Graaff
  • Vader van de bruidegom is Wim Meusen
  • Getuige van de bruid is Sanne ten Haken
  • Getuige van de bruidegom is Martijn Mennen

Een fotobijdrage van Johan Horst via v.v. de Rogstaekers

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie