Bonte Avonden bij CV de Heiknuiters in Altweerterheide

Algemeen Altweerterheide Dorpen Vastelaovendj Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - De Paol in Altweerterheide

De Bonte Avonden van de Heiknuiters in Altweerterheide komen er weer aan. De artiesten zijn druk bezig met de laatste repetities en kijken ernaar uit om het resultaat met jou te delen.

Je bent van harte uitgenodigd bij Café Zaal De Paol op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari, waar de voorstellingen om 20.00 uur beginnen. Een kaartje kost € 10,-. De Paol zal voor deze gelegenheid nog een keer de deuren openen. Op zaterdag 13 januari vindt aansluitend de bekendmaking plaats van de nieuwe Heiknuiterpreens 2024.

Op zondag 14 januari nodigen ze jou en je gezin uit voor een geweldige ‘Jeugd Bonte Middag’. Het belooft, zoals elk jaar, een spectaculair evenement te worden. Na afloop van deze middag wordt ook de nieuwe jeugdprins(es) 2024 bekendgemaakt. De entree is gratis, dus kom allemaal vanaf 14.00 uur naar Café Zaal De Paol, Bocholterweg 136 in Altweerterheide.

CV de Heiknuiters hoopt, samen met de artiesten, op een grote opkomst. Met jouw aanwezigheid steun je de vereniging, zeker nu dit de laatste keer is dat ze te gast zijn in De Paol. Kaarten voor de Bonte Avonden zijn verkrijgbaar op de avonden zelf aan de ingang van De Paol. Ze kijken ernaar uit je te verwelkomen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie