Bonte Avonden V.V. de Vêrkusköp

Plaats een reactie
Archieffoto

Wanneer de kalender omslaat naar 18, 19 en 20 januari 2024 transformeert Buurthuis Moesel in een fonkelend vastelaovendj theater, een podium voor knauwel, zeiver en humor.

Dit jaar onder het thema ‘De Muppets’, beloven de Vêrkusköp een avond vol vermaak, muziek, en vooral: een overvloed aan humor. “Je zult het niet drooghouden van het lachen, en de eerste rijen, die gaan het sowieso niét drooghouden”, aldus de organisatie.

Speciaal voor onze helden

Voor onze helden van alledag – zorgmedewerkers, docenten, politie, brandweer en vrijwilligers (incl. mantelzorgers) – hebben de Vêrkusköp een speciaal gebaar: gratis kaarten voor de eerste Bonte Avond, als dank voor hun onvermoeibare inzet. Met de code: ‘VERKUSKOP’ bestellen zij gemakkelijk twee gratis kaarten voor de Boonte Aovendj op donderdag 18 januari.

Nog gezelliger met de nieuwe zaalindeling

Ontdek de nieuwe zaalindeling, ontworpen om de gezelligheid te verhogen. Onder het genot van een biertje of wijntje, beleef je de voorstelling op een geheel nieuwe manier. Deze avond staat garant voor een gulle dosis plezier, met humor die soms nét over het randje gaat, en dat maakt het juist zo bijzonder.

Bereid je voor op een avond met maar liefst zes nieuwe of terugkerende artiesten, die je zullen verrassen met hun talenten. En als kers op de taart: mysterieuze gastoptredens die je zeker zullen bijblijven. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van V.V. de Vêrkusköp.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie