Auto achterstevoren van talud af in Budel-Dorplein

Budel-Dorplein – De hulpdiensten zijn dinsdag 2 januari vlak na 12.00 uur gealarmeerd voor een ongeval in Budel-Dorplein.

Op de Fabrieksstraat, onderweg van Budel-Dorplein naar Budel, was een automobilist de macht over het stuur verloren. De auto raakte hierdoor in een slip en reed achterstevoren een talud af, om daar tegen een boom tot stilstand te komen.

Een passant stopte om de vier inzittenden van het voertuig, waaronder drie kinderen, te helpen. Zij konden zelfstandig de auto uitklimmen, al kregen ze hierbij wel natte voeten doordat het weiland waarin de auto tot stilstand was gekomen onder water stond.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de inzittenden nagekeken en gezien de impact van het ongeval ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Er werd een berger opgeroepen om hun auto af te slepen.