Brand in kofferbak van auto in Someren

112 Algemeen Regio Someren 1 reactie 1 min. leestijd

Someren – Vrijdagochtend werd de brandweer gealarmeerd vanwege een autobrand op de Brugstraat in Someren.

In een auto was tijdens het rijden brand in de kofferbak ontstaan. De brandweer arriveerde snel ter plaatse en begon meteen met het bestrijden van de brand. Tijdens het bluswerk besloot het team enkele kabels los te knippen, echter nam de situatie een onverwachte wending toen de accu van de auto met een luide knal ontplofte. Gelukkig raakte niemand gewond door dit incident.

Om eventuele oorzaken van de autobrand te achterhalen, kwam het team brandonderzoek ter plaatse. De brandweer is bezig met het onderzoeken of er mogelijk fouten zijn gemaakt bij het losknippen van de kabels, wat tot de ontploffing van de accu leidde.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de precieze oorzaak van de autobrand is, maar het brandonderzoeksteam zal alle nodige stappen ondernemen om hier opheldering over te verschaffen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie