Cyber Security Escape Truck bij Moonen Group of Companies in Stramproy

Algemeen Dorpen Stramproy WdGlab Reageer 1 min. leestijd

Van 15 t/m 17 januari 2024 is er een Cyber Security Escape Truck prominent aanwezig op de parkeerplaats van Moonen Group of Companies aan Amentstraat 17 in Stramproy. Deze truck staat er omdat januari binnen het bedrijf is uitgeroepen tot Cyber Security Awareness Month.

Moonen Group of Companies benadrukt het belang van goede voorlichting op het gebied van cyber security. Er is gekozen voor een escape room, omdat dit de gelegenheid biedt om preventie en teambuilding te combineren. Op 16 januari zullen alle medewerkers van Moonen Group of Companies deelnemen aan de escape room, waarbij ze worden geconfronteerd met realistische scenario’s van cyberdreigingen. De escape room is ontworpen om praktische kennis en vaardigheden te testen, variërend van het herkennen van phishing-e-mails tot het beveiligen van gevoelige informatie.

De Cyber Security Escape Truck is een mobiele escape room speciaal ontworpen voor het trainen van personeel op het gebied van cyberbeveiliging. Deze interactieve ervaring biedt medewerkers de mogelijkheid om hun kennis van cyberbeveiliging te vergroten en praktische vaardigheden op te doen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie