Er komt in 2024 alsnog een Weerter Vastelaovendjschlager

Algemeen Vastelaovendj Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Nadat de editie van het WVLF dit jaar geen doorgang kon vinden leek de traditie van het ‘Vastelaovendjlidje van ’t jaor” doorbroken te worden. Nu komt er alsnog een online-verkiezing, zo meldt V.V. De Rogstaekers.

WVLF 

Eerder werd door de organisatie van het Wieërter Vastelaovendj Lidjes Festival aangekondigd dat er te weinig inschrijvingen waren voor de vijfde editie. Daarmee was het helaas niet mogelijk om deze editie te organiseren. 

Wel waren er maar liefst zeven inschrijvingen uit het Weerterland voor het LVK. Achter de schermen is om die reden overleg geweest tussen de organisatie van het WVLF, De Rogstaekers en de betrokken artiesten. Doel van het overleg was om uit te zoeken of er toch nog een manier was om tot het ‘Vastelaovendjlidje 2024’ te komen. Het bleek op deze korte termijn echter niet meer mogelijk om een fysieke editie te organiseren. Daarnaast doen ook niet alle zeven ingeschreven LVK inzendingen mee omdat de agenda’s dat helaas niet meer toelieten. 

Online editie 

Dit jaar wordt van 2 januari tot en met 5 januari een online stemming gehouden om te bepalen welk liedje de Vastelaovendjschlager van 2024 moet worden. Iedereen die de “Vastelaovendj inne Stad”-app heeft gedownload kan mee stemmen. De app is gratis te downloaden in de app stores Apple en Google of via deze link: onelink.to/rogstaekers. 

Deze vier liedjes gaan meedingen naar de titel Vastelaovendjschlager van het jaar 2024: 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie