Limbo klimmers zeer tevreden over oudejaarswandeling

Op de laatste dag van het jaar hebben 250 deelnemers in Altweerterheide het jaar wandelend afgesloten. Ze deden dit niet alleen om de kerstkilo’s te verbranden, maar ook om de limbo klimmers te ondersteunen bij het inzamelen van geld voor de bestrijding van kanker.

Onder de deelnemers bevonden zich ook wandelaars die te maken hebben met deze ziekte, waarvoor respect werd geuit. Ze liepen de tocht samen met vrienden en familieleden om zo gezamenlijk een zwaar jaar af te sluiten.

Tijdens de wandeltocht liet de kerstman zich samen met zijn assistent ook nog zien. Gezamenlijk voorzagen zij de lopers van een lekker glaasje glühwein, wat zeer gewaardeerd werd.

Na de onderbreking werden de laatste kilometers afgelegd, waarna het nog gezellig werd in de sportkantine van Altweerterheide. Deze werd belangeloos ter beschikking gesteld door de uitbater. In de kantine werd onder het genot van een drankje en een versgebakken wafel nog gezellig nagepraat.

De limbo klimmers zien de beklimmingen van de Alpe d’Huzes in juni vol vertrouwen tegemoet. Ze willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en ondersteuning, evenals alle spontaan aangemelde vrijwilligers van Altweerterheide. Speciale dank gaat uit naar hen. De Limbo klimmers wensen iedereen een gelukkig en gezond nieuw jaar.