Geslaagde nieuwjaarsontmoeting in de wijk Graswinkel

1 reactie

De wijkraad Graswinkel zette het nieuwe jaar feestelijk in met een gezellige nieuwjaarsontmoeting op zaterdag 6 januari. Alle bewoners waren uitgenodigd om samen te komen midden in de wijk, waar een speciale tent was opgezet voor deze feestelijke gelegenheid.

De ontmoeting bood een warm welkom aan alle buurtbewoners, jong en oud. Er werden diverse activiteiten georganiseerd waaronder een loterij. Deelnemers van alle leeftijden dongen mee naar diverse prijzen.

Voor de liefhebbers van lekkernijen was er geen tekort aan heerlijkheden. De aanwezigen konden genieten van een gevarieerd assortiment, variërend van thee, koffie en warme chocolademelk tot overheerlijke oliebollen en smaakvolle wafels. De culinaire verwennerij droeg bij aan de algehele feestvreugde.

Speciaal voor de jeugdige bewoners waren er creatieve activiteiten georganiseerd. Een kleurplatenwedstrijd en een knutselhoek boden de kinderen de kans om hun artistieke talenten te tonen en samen plezier te hebben.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie