Luncherie Wi-j Esj in de prijzen tijdens Nederlandse Horeca Prijzen

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Luncherie Wi-j Esj is afgelopen week in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de Nederlandse Horeca Prijzen in theater Figi in Zeist. Net als Cafetaria Moesel heeft Wi-j Esj de prestigieuze Gold Award in de wacht gesleept.

Wi-j Esj werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Lunchroom/Broodjeszaak in de gemeente Weert, waarbij ze zowel de meeste stemmen als de hoogste waardering ontvingen. Daarnaast mocht Wi-j Esj ook de titel van provinciale winnaar in Limburg in ontvangst nemen. De overwinning is niet onopgemerkt gebleven bij het gemeentebestuur, dat het team van de luncherie aan de Nieuwe Markt persoonlijk heeft gefeliciteerd en een bloemetje heeft overhandigd, uitgereikt door wethouder Van den Heuvel.

De Nederlandse Horeca Prijzen hebben als doel een podium te bieden aan uitblinkers in de horecabranche, met als streven anderen te inspireren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie