Lustrumeditie van Peters Platen Parade in Theater de Huiskamer

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zondag 21 januari a.s. neemt Peter Pagie je mee op een boeiende reis door de popgeschiedenis met een mix van tracks, video’s, en anekdotes. De lustrum-editie van Peters Platen Parade vindt ook deze keer plaats in het theatercafé van Theater de Huiskamer en start om 14.30 uur.

Samen met de bezoekers wordt er een kleurrijke parade gevormd langs diverse muziekstijlen en zowel bekende als minder bekende helden uit de popmuziek. Het theatercafé van de Huiskamer in Weert biedt de ideale setting voor een anderhalf uur durende ontdekkingstocht door de rijke geschiedenis van de popmuziek. In dit sfeervolle café luisteren muziekliefhebbers aandachtig naar een veelheid aan tracks, variërend van fragmenten tot opgenomen livebeelden en videoclips, en dat alles van genres als Reggae tot Metal en van Rap tot Punk.

De vorige edities, 1 tot en met 4, nam de muziekliefhebbers al mee langs talloze artiesten, samenwerkingen, verrassende covers en hier en daar een plagiaatje. Altijd verrassend en divers qua muzieksmaak. Tijdens het evenement worden ook enkele quizvragen gesteld om je muziekkennis op de proef te stellen, maar dit is geheel vrijblijvend. Overigens is het evenement ook zeker een aanrader voor niet-kenners.

Blijf op de hoogte van nieuwtjes via de Facebookpagina: https://www.facebook.com/petersplatenparade

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie