Nog altijd file tussen Eindhoven en Weert door winterse omstandigheden

Plaats een reactie

Weggebruikers op de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert ondervinden nog steeds ernstige verkeershinder als gevolg van de winterse weersomstandigheden. In beide rijrichtingen staat als de gehele ochtend een file en weggebruikers wordt geadviseerd rekening te houden met een extra reistijd van ongeveer drie kwartier.

Omstreeks 10.30 uur vanochtend meldde de verkeersinformatie dat het verkeer nog steeds langzaam rijdt en deels stilstaat vanaf Weert-Noord tot aan Leende. Zelfs in de zuidelijke rijrichting is er nog sprake van filevorming. Dit is ongebruikelijk voor dit tijdstip, aangezien normaal gesproken rond deze tijd geen files meer worden verwacht op de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert.

Hoewel de file langzaam aan korter wordt, wordt verwacht dat het nog enige tijd zal duren voordat de verkeershinder volledig is opgelost.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie