Muzikaal-visuele voorstelling in Paterskerk

Algemeen Kunst en Cultuur Weert Reageer 1 min. leestijd

Ontdek op 18 februari om 15.00 uur in de monumentale Paterskerk (Biest 43) te Weert de unieke muzikaal-visuele voorstelling ‘Transparanties – in het licht van Vermeer en Velazquez’, een eerbetoon aan Vermeer op zijn 350e sterfdag (in 2025).

Laat je meevoeren door de magische samensmelting van tekenkunst en muziek, geïnspireerd door de meesterwerken van Vermeer en zijn Spaanse tijdgenoot Velazquez. De voorstelling begint met twee lege canvassen die tot leven komen onder de vrije streken van tekenaar Gerard de Bruyne, begeleid door de intieme klanken van aria’s van de Nederlandse Constantijn Huygens en de passievolle muziek van Spaanse componisten. 

De toegang voor dit try-out concert is gratis. Na afloop is er een collecte. Meer info is verkrijgbaar via www.la-primavera.nl en [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie