Nieuw festival in Leudal: Waogstock Blues & Rock

Algemeen Leudal Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Leudal – Stichting Waogstock is verheugd over de financiële steun die het van de gemeente Leudal ontvangt voor haar nieuwe blues- en rockfestival op zaterdag 22 juni 2024 in Neer.

Waogstock verwacht niet alleen bezoekers uit Leudal. Het trekt ook enthousiaste festivalgangers van buiten de gemeente aan. Naast een podium voor ervaren regionale, nationale en internationale artiesten zoals Black Bottle Riot en Doghouse Sam & His Magnatones is er ook een Young Talent Stage.

“Een festival als Waogstock vormt een belangrijk element in het culturele leven van Leudal. Het draagt aanzienlijk bij aan onze doelstellingen op het gebied van Kunst en Cultuur,” aldus cultuurwethouder Robert Martens, gemeente Leudal. “Daarnaast heeft het festival een sterk toeristisch karakter. Het draagt bij aan de lokale economie en versterkt de gemeenschapszin. Met deze subsidie willen we onze betrokkenheid bij de kunsten én gemeenschap benadrukken. We zijn trots als gemeente Leudal zo’n nieuwe festival dat ‘kietelt’ mede mogelijk te maken.”

Super blij

Het bestuur van Waogstock reageerde verheugd op het nieuws: “We zijn superblij met deze subsidie. Het is een blijk van waardering voor ons blues- en rockfestival. En voor de onschatbare inzet van de vele vrijwilligers die samen met Stichting Waogstock dit evenement mogelijk maken. Waogstock 2024 belooft een te gek nieuw festival te worden.”

Over Waogstock Blues & Rock

Waogstock Blues & Rock is een nieuw eendaags festival in Neer. De eerste editie is op zaterdag 22 juni 2024 vanaf ongeveer 13.00 uur tot ongeveer 23.00 uur. Optredende bands zijn: Black Bottle Riot (NL), Vendetta Drive (NL), McCurdy Brothers (UK), Doghouse Sam & His Magnatones (B) en Chicago Capitols (NL). Daarnaast is er nog plek voor vier bands op het Young Talent Stage. 16- tot 24-jarigen kunnen hiervoor inschrijven tot 1 maart 2024 via [email protected]. De kaartverkoop voor Waogstock start op 1 februari 2024.

Voor meer informatie www.waogstock.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie