Ontbijt Basisschool Swartbroek nadat Kyra kleurwedstrijd Sjors Sportief wint

Algemeen Dorpen Swartbroek Reageer 2 min. leestijd

“Wie hier doet aan sport? Sta dan op!”. En hop, vrijwel elke leerling stond vanochtend op tijdens het schoolontbijt bij Basisschool Swartbroek. Dit ontbijt was georganiseerd omdat Kyra de kleurwedstrijd van Sjors Sportief had gewonnen.

Dinsdagochtend stond in het teken van Sjors Sportief. Sjors zelf had zich verslapen, maar wethouder Van den Heuvel niet. Hij was op tijd om Kyra te feliciteren en het eerste exemplaar van het boekje van Sjors Sportief aan haar te overhandigen. Op de voorkant van dit boekje stond de kleurrijke creatie van de creatieve leerling afgedrukt.

Over het boekje

In het Sjors Sportief boekje staan maar liefst 65 verschillende activiteiten, variërend van dans, hockey en basketbal tot scouting en nog veel meer. Het is een enorme bron van inspiratie voor alle kinderen om actief deel te nemen aan diverse sporten en activiteiten. Dit alles is mogelijk dankzij de goede samenwerking tussen Sportakkoord Weert, Weert in Beweging en Punt Welzijn. Voor de leerlingen in Swartbroek is het een geschenk, want ze zijn dol op bewegen, zo bleek dinsdagochtend.

Gezond ontbijt

Het winnen van de kleurwedstrijd door Kyra werd gevierd met een gezond ontbijt. Naast donkere boterhammen stonden er ook snoepgroenten, fruit en zuivel op tafel. het werd mogelijk gemaakt door Albert Heijn Heerschap. Het was smullen voor de leerlingen. Na de overhandiging kregen de leerlingen ook nog een workshop van Dansschool Fresh. Het werd een feestelijke dag in Swartbroek.

Bekijk een sfeervideo: https://youtu.be/a53eRK3XZmU

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie